Dam valoare roadelor pamantului

Legume Romanesti

Despre Noi

Despre noi

Simongrig S.R.L. ,

Este producator de legume, plante tehnice si cereale, situat in apropierea orasului Galati, pe drumul European E 87 la cca 2 km de oras spre Vama Giurgiulesti in zona Badalan.

Simongrig S.R.L. a luat fiinta in anul  2001, cultivand cereale in incinta Bratesului de Jos pe o suprafata de 1000 ha.
De la infiintarea societatii si pana in prezent ferma a inregistrat o evolutie tehnologica considerabila.

Structura de culturi a fermei este diversificata asigurand un echilibru intre legume si cereale in cadrul exploatatiei.  Simongrig produce legume (cartofi, ceapa, morcov, telina, patrunjel, pastarnac, sfecla rosie, ridiche neagra), cereale (grau, orz, porumb) si plante tehnice (floarea soarelui, soia, rapita, sfecla de zahar).

 

 

Suprafata de teren este in intregime irigata.

Socitatea a fost gandita ca o organizatie cu viziune noua, construita pe baza de principii noi in care accentul se pune pe calitatea produselor obtinuta prin folosirea de noi tehnologii moderne cu o forta de munca redusa , dupa ultimele norme in domeniu. Specialistii nostri urmaresc zilnic in teren culturile si aplica rapid cele mai adecvate masuri, eficiente economic si cu randament maxim.

 Simongrig S.R.L. producator de legume romanesti ofera calitate superioara. Astfel legumele sunt sanatoase cu un aspect si gust placut, fara reziduuri de pesticide cu o durata mare de pastrare daca sunt mentinute in conditii corespunzatoare. Depozitele construite si dotate la standarde europene ne permit livrarea de legume proaspete tot timpul anului.